Getting Things Done® (GTD) Coaching

Herunder finder du vores forskellige coachingtilbud.

Alle kurser er tilgængelige på både engelsk og dansk, og som fysisk eller virtuel coaching.

Alle coaching-forløb leveres af Danmarks eneste certificerede Getting Things Done® Coach, Lars Rothschild Henriksen. Lars er certificeret af David Allen Academy som sikrer, at du får den absolut højest mulige værdi – uanset hvilket forløb, du vælger.

GTD® Coaching

Intensivt GTD Coaching forløb som lynhurtigt giver dig både kontrol og perspektiv i dit arbejde og liv. Forløbet hjælper dig med at få skabt overblik, sat i et system optimeret til dig, så du kan arbejde på de rigtige ting

Når kun det bedste
er godt nok

Fysisk coaching over 2 dage inklusive 2 opfølgende virtuelle samtaler.
Pris: 43 000 DKK
Kontakt os

GTD® Virtuel Coaching

Et virtuelt coachingforløb til dig, som foretrækker at implementere GTD over tid. Gennem ugentlige sessioner opbygger du med en GTD Coach forskellige dele af dit GTD-system og praksis, så du får maksimalt udbytte af teknikkerne.

Opbyg dit optimale system over tid

9 virtuelle sessioner afholdt over Zoom eller Microsoft Teams
Pris: 33 000 DKK.
Kontakt os

GTD® Follow-up Coaching

For dem der allerede har kendskab til og praktiserer lidt GTD. En højt kvalificeret GTD Workflow Coach hjælper dig med at finpudse dine færdigheder og komme tilbage i førersædet.

Når du allerede
kender til GTD

Du og din coach bliver enige om et tilpasset forløb baseret på dine ønsker og behov. Disse forløb varierer normalt mellem 5 og 12 timers coaching.
Pris: 3 800 DKK pr time.
Kontakt os

Book et møde

Klik for at finde et tidspunkt, hvor du kan mødes med Lars.

Scroll to Top