For dig som ønsker at sætte fart på karrieren

Vil du sætte fart på din lederkarriere? Vores erfaring er, at din værdi som leder er direkte forbundet med din evne til at håndtere stigende uklarhed og ufuldstændighed. Samtidig kræver jobbet, at du håndterer større og mere komplekse problemstillinger på en effektiv måde. Så hvordan får du det til at ske?

Vital Learning har de førende eksperter i Getting Things Done® (GTD), en metode udviklet over 30 år, som giver dig en struktureret tilgang til at håndtere et stadig mere komplekst hverdagsliv. Og det hjælper dig med at fokusere på det, der virkelig betyder noget, både på arbejdet og derhjemme.

Metodikken kan læres på mange forskellige måder, men for at komme hurtigt i gang anbefaler vi et af vores åbne kurser, eller 1-1 coaching. Vores kursusdeltagere fortæller os, at metoden gør dem meget mere produktive, og 81 % siger, at det har gjort dem mere lykkelige at adoptere GTD.

Slice 3

Om os

Vi er certificerede GTD-instruktører og har undervist ansatte og ledere i små og store virksomheder og institutioner i hele Danmark. Vi er vældig stolte af tilbagemeldingene, som vores kunder giver os, hvor 97% af vores kursusdeltagere anbefaler vores seminarer til andre og 99% anbefaler vores instruktører og coaches til andre.

Vi tror det er fordi, vi elsker at undervise i GTD. Metodikken har gang på gang hjulpet mennesker i deres hektiske hverdag og det findes for os ikke noget mere givende end at hjælpe andre mennesker.

Book et møde

Klik for at finde et tidspunkt, hvor du kan mødes med Lars.

Scroll to Top