Overbevis min chef

Nedenfor finder du tre muligheder for, hvordan vi kan hjælpe dig med at overbevise din chef om at tilbyde Getting Things Done® (GTD).
Vælg en af ​​de tre muligheder og indtast dine oplysninger og e-mailadresse i formularen, så sender vi dig en e-mail, som du kan videresende til din chef.

I foråret 2020 gik jeg "all in" for at lære GTD, og ​​deltog i webinarer, kurser og coaching. Herefter har jeg ikke haft en eneste stressrelateret sygedag. Når ledelsen ser, at GTD både øger medarbejdernes produktivitet og fører til reduceret sygefravær og overarbejde, er det uden tvivl rentabelt!
René Lie
Næstkommanderende, Sjøforsvarets musikkorps
Live.png

INDFØRE GTD I DIN VIRKSOMHED

Vi kan levere træningsprogrammer til din virksomhed både online og fysisk. Programmet er skræddersyet til at imødekomme jeres behov og udfordringer.

Live-online.png

DELTAG PÅ ET ÅBENT KURSUS

Vi opdaterer løbende vores kursuskalender med både online kurser og fysiske kurser. Et mere overkommeligt alternativ til 1-til-1 undervisning for enkeltpersoner og små grupper.

Coaching.png

FÅ GTD COACHING 1-TIL-1

GTD® Coaching er et individuelt træningsprogram. Vi skræddersyer Getting Things Done-metodikken til deltagerens egen arbejdsgang og præferencer.

“Jeg kan stærkt anbefale Vital Learning. Deres kurser har indhold, som er potentielt livsforandrende. Specielt deres kursus i Getting Things Done (GTD) burde være obligatorisk på enhver arbejdsplads.” Kenneth Starup Ibsen

Book et møde

Klik for at finde et tidspunkt, hvor du kan mødes med Lars.

Scroll to Top