Kursuskatalog

KOMMUNIkATION

Præstation

Lederskab

Standarden indenfor effektiv kommunikation
Med støtte fra over 30 år med forskning, repræsenterer færdighederne i Crucial Conversations standarden indenfor effektiv kommunikation og er et kendetegn på højt præsterende individer og organisationer.

Lær The Power of Habit
Vaner påvirker vores præstation mere end talent, intelligens, held eller beslutsomhed. De fleste ved det, men kæmper med at tage kontrol over deres vaner for at opnå de ønskede mål. Lær hvordan The Power of Habit kan hjælpe dig med at mestre den ene ting du kan kontrollere: din egen adfærd.

Videnskaben bag god ledelse
Crucial Influence® er baseret på 50 år med forskning, og handler om mere end frynsegider og karismatiske personer.

Her kan du lære en metodik som kan ændre de mest indgroede handlingsmønstre. 

Bedre målstyring
Ansvarlighed er vigtigt for at have sunde relationer og sunde organisationer. Når vi bliver dygtigere til at holde hinanden ansvarlige, øges tilliden, effektiviteten, engagementet og meget mere.

Produktivitet med formål
Færdighederne i kurset Getting Things Done® er hentet fra den ikoniske bestsælger af David Allen. Det har vist sig at kunne reducere kognitive belastninger, give øget fokus, og skabe optimale forhold for præstationer i topklasse.

Vi går op i kvalitet og i den bedst mulige læringsoplevelse for den enkelte. Derfor vil du på vores åbne kurser, opleve at vi har ekstra fokus herpå og være en del af en lille og eksklusiv gruppe. Dermed er der god tid til den enkelte, og du vil have de bedste forudsætninger for at opnå hurtigere og bedre læring af teknikkerne.

Book et møde

Klik for at finde et tidspunkt, hvor du kan mødes med Lars.

Scroll to Top