Højdepunkter fra 2017

2017 var et fantastisk år for GTDnordic. Getting Things Done® bliver mere og mere kendt i Danmark og flere og flere får glæde af teknikkerne. Herunder er højdepunkterne for året der gik.

På årlig basis, gerne i jule- eller sommerferien, gennemgår mange GTD’ere de højere fokushorisonter. Som en del af dette review er det altid godt at kaste et blik tilbage og se på det forgangne år.

I 2017 mere end fordoblede vi antallet af mennesker, som stiftede bekendskab med GTD gennem foredrag og seminarer

Getting Things Done® har været officielt repræsenteret i Danmark siden 2015, men selskabet GTDnordic blev faktisk først officielt stiftet den 17. oktober i år! Og det har været et forrygende år.

De 3 mest populære artikler i 2017

Nummer 1 på listen over de mest populære artikler udgivet i 2017 blev ikke overraskende de 3 tips til at få hjernen med på sommerferie. Op til enhver ferie bliver folk mere opmærksomme på dette ønske og vi har fået god feedback på vores tips i denne artikel. Har du afprøvet dem?

2.-pladsen blev interessant nok Filteret i hjernen, der bestemmet hvordan du oplever verden! Det er dejligt at se interessen for denne type artikel, så det vil vi forsøge at lave mere af i 2018. Sidst men ikke mindst indtog artiklen Agenda- og Venter-På-lister 3.-pladsen – mange arbejdspladser bruger disse lister (specielt ved storrumskontorer), prøv dem hvis I til tider slås med for mange forstyrrelser og “brandslukning”.

Stor stigning i kendskabet til GTD

I 2017 mere end fordoblede vi antallet af mennesker, som stiftede bekendskab med GTD gennem foredrag og seminarer, sammenlignet med 2015 og 2016 lagt sammen! Det er vi meget stolte af og vi sigter efter at fordoble igen i 2018, blandt andet ved hjælp af flere danske certificerede GTD® Trainers.

Antallet af af tilmeldte til nyhedsbrevet steg med over 250%

Derudover fik GTDnordic meget fin eksponering i pressen i 2017, specielt i løbet af efteråret hvor flere artikler landede i både Elektronista og Børsen. Og vi var endda med i Radio24syv i et meget spændende afsnit – find hele listen med radio, artikler og podcasts her. Og lur mig om 2018 ikke byder på endnu flere spændende ting…

3 yderligere højdespringere i 2017

Udover de nævnte artikler, så sprang tre andre sider også frem da vi zoomede ud i besøgsstatistikken på hjemmesiden.

Online, nyhedsbrev, podcasts og samarbejde

Meget af arbejdet omkring GTD foregår online og her skete mange forskellige ting i 2017:

I sidste ende handler 2017 dog om, at vi for første gang rigtig fik mulighed for at bidrage til, at danskernes oplevelse af verden ændres til det bedre. Det er et af vore primære mål og det vil vi arbejde videre på i 2018. Håber vi ses derude!

Psst! Hvis du er GTD’er, så håber vi også du vil holde kontakten med Lars enten på LinkedIn eller på Twitter – vi vil meget gerne følge med i alle de danske GTD’eres spændende aktiviteter!

Book et møde

Klik for at finde et tidspunkt, hvor du kan mødes med Lars.

Scroll to Top