Nyt seminar: GTD Fundamentet med Todoist!

I Getting Things Done har vi 100% fokus på processerne, så du kan blive mere produktiv, mindre stresset og generelt få tømt hovedet for alle de ting, du går og husker. Omvendt kræver processerne et eksternt system, en (ekstern) hjerne til din hjerne, og det vil vi selvfølgelig gerne hjælpe med at etablere og optimere. Derfor er vi rigtig glade for at kunne offentliggøre vores nye 2-dages-seminar: GTD Fundamentet + Todoist!

Todoist er en populær app blandt GTD’ere, den bruges af millioner af mennesker verden over og den har endda danske rødder (lyt eventuelt til Todoist grundlægger Amir’s deltagelse i afsnit 6 af podcasten work.flow, hvor Lars i øvrigt deltog afsnit 8).

På dag 2 hjælper vi med opsætning og implementering

1-dags-udgaven med GTD Fundamentet får meget ros (97% anbefaler kurset til andre) og 2-dages-udgaven betyder, at du får en flyvende start som GTD’er. På dag 2 hjælper vi med opsætning og implementering af metoderne til mail-håndtering, projekter og næste handlinger, arkivering og meget andet. Denne udgave er meget populær i udlandet og vi er derfor meget glade for at kunne tilbyde dette også i Danmark.

Læs mere om GTD Fundamentet + Workshop (2 dage) her

Book et møde

Klik for at finde et tidspunkt, hvor du kan mødes med Lars.

Scroll to Top