Gratis download: 2 gode råd til at få overblik over dit arbejde

Hvordan får man bedst overblik over sit arbejde? Sådan lød spørgsmålet fra en større dansk organisation, som bad os samle nogle gode råd på kun en enkelt side. Hent den herunder og del med en kollega.


 

Rigtig mange mennesker kæmper med at få overblik over deres arbejde. Dette er en naturlig konsekvens af, at nutidens vidensarbejderes arbejde bevæger sig enormt hurtigt – hvor mange mails får du hver dag? Hvor mange projekter og opgaver jonglerer du lige nu? I bedste fald bidrager manglende overblik kun til en evigt nagende følelse af, at man har glemt noget – i værste fald bidrager det til stress.

Anvend dem på din arbejdsplads

Denne download (PDF) er henvendt til alle, som kan have glæde af nogle gode råd til at få overblik over deres arbejde. Begge råd omhandler personligt overblik, men har endnu større effekt når de implementeres af flere på samme arbejdsplads (ligesom GTD). Rådene kendes af de fleste GTD’ere, som måske kan have glæde af at dele den med ikke-GTD-kolleger?

Du er velkommen til at sende PDF’en til en kollega, dele den på jeres intranet, hæng den på opslagstavlen eller hvor den kan bidrage mest på din arbejdsplads.

Hent de gode råd til at få overblik her

Find flere gode råd og tips i vore artikler her på siden eller kontakt os, hvis du/I vil høre mere om lære Getting Things Done® (GTD).

Book et møde

Klik for at finde et tidspunkt, hvor du kan mødes med Lars.

Scroll to Top