Getting Things Done® (GTD) Introduktionsforedrag

GTDnordic tilbyder foredraget GTD Inspiration, som giver deltagerne en både praktisk og teoretisk orienteret introduktion til Getting Things Done®.

Foredrag om teknikkerne fra Getting Things Done® (GTD)

Jeg været på mange forskellige kurser ift. personlig planlægning igennem årene, dette har suverænt været det bedste. Specielt det, at det blev gjort enkelt og tilgangsvinklen mht. at man kan starte med en ting af gangen, er meget sympatisk! Det hjælper både på arbejde og i privaten.

Foredragsmaterialet er udviklet af firmaet bag Getting Things Done®, varigheden er typisk 90 minutter og under foredraget kommer vi ind på:

  • Hvad er GTD?
  • Hvorfor flere og flere har brug for GTD?
  • Hvad er de 5 trin og hvordan anvender man dem i sin dagligdag? (inklusive øvelser og demonstrationer)
  • Eventuelt yderligere øvelser hvis tiden tillader det, som for eksempel den negative effekt ved at multitaske

Hand-out til deltagerne i Getting Things Done® (GTD)-foredraget

Efter foredraget har deltagerne grundlæggende kendskab til de mest anvendte teknikker i GTD, som de direkte kan anvende i deres dagligdag. Læs evt mere i denne historie fra en foredragsdeltager.

Foredraget leveres af Danmarks eneste certificerede GTD Trainer & Coach, Lars Rothschild Henriksen, samt af GTD Trainer Carsten Nielsen og bruges ofte til inspiration på medarbejderdage, kick-off’s og lignende – både online og offline. Tag kontakt til os vedrørende priser og tilgængelighed.

Mega godt oplæg! Har armene helt oppe over hovedet.

Book et møde

Klik for at finde et tidspunkt, hvor du kan mødes med Lars.

Scroll to Top