Efter GTD-foredrag: “Tak fra min familie og mit helbred”

I Danmark er GTD Inspirationsforedraget blevet meget populært over de seneste år. Men hvad får man egentlig ud af at deltage i et GTD-foredrag?

Foredrag om teknikkerne fra Getting Things Done® (GTD)

Hensigten med vores inspirationsforedrag ligger i navnet: At inspirere folk til at lære mere om GTD. Fokus er på de 5 trin og deltagerne lærer om konkrete værktøjer, som de selv kan afprøve i deres egen hverdag.

Har overskud til at snakke i frokostpausen igen og har mere lyst til at tage på arbejde.

Hvad får man ud af at deltage i sådan et foredrag? Typisk har vi 90 minutter sammen og vi får meget positiv feedback på foredraget, men der er selvfølgelig en naturlig begrænsning i, hvor meget vi kan nå på denne tid. Og så alligevel…

En gang imellem hører vi fra deltagere, at det netop var det indspark, de havde brug for!

Feedback fra en foredragsdeltager

Lidt før påske modtog vi nedenstående mail, sendt af en deltager fra et vores foredrag afholdt med Ingeniørforeningen IDA.

Jeg har arbejdet efter metoden på mit arbejde (og delvist derhjemme) siden i mandags med fuld fokus. Er gået fra at være borderline stress-ramt med klare symptomer til det komplet modsatte. Har energi på arbejde til at løse mine opgaver og hjælpe mine kollegaer. Har overskud til at snakke i frokostpausen igen og har mere lyst til at tage på arbejde.

Derhjemme har det ligeledes en kæmpe indvirkning og jeg har fået ordnet flere “tunge ting” den sidste uge end jeg har formået de sidste 3 mdr. og har langt mere overskud til at lege med ungerne og lytte til konen.

Tak for redningen og god fredag, weekend, påske til dig og din familie. Skulle også sige tak fra min arbejdsplads, mine kollegaer, min familie, mine venner og mit helbred.

Det vil naturligvis altid være forskelligt hvor meget folk får med sig fra et foredrag. For mere længerevarende værdi vil vi generelt anbefale vores dagsseminarer, men nogle får altså også virkelig meget ud af foredraget.

Se mere om foredraget her, inklusive flere citater fra deltagere, eller skriv til os hvis I er interesserede i et foredrag på jeres arbejdsplads.

Book et møde

Klik for at finde et tidspunkt, hvor du kan mødes med Lars.

Scroll to Top