Tilbud!

Få Tingene Gjort

Original price was: kr. 312,44.Current price is: kr. 224,94.

Lær GTD på egen hånd! Læs den nyeste udgave af Getting Things Done® (GTD)-bogen (2015) oversat til dansk.

 

Beskrivelse fra forlaget

Hvad gør du, når indbakken er fuld af ulæste e-mails, mødekalenderen er booket i ugevis fremover, og telefonen ustandseligt kimer?

David Allen, en erfaren coach og konsulent indenfor ledelse, har opdaget det millioner af mennesker leder efter hver dag: en metode som gør dig i stand til at få gjort alt det du skal – med mindre stress end du oplever i dag. Trin for trin, illustreret med eksempler og fremgangsmåder, viser David Allen dig vejen til en produktiv og stressfri tilværelse, hvor du har fuld kontrol over dine gøremål – og bliver i stand til at koncentrere dig om opgaven, der ligger foran dig uden at miste overblikket og uden at bekymre dig om “alt det andet”.

Find tilbage til roen og kontrollen

Få Tingene Gjort beskriver et sæt gode vaner, som kan læres af alle. Disse vaner hænger sammen og udgør en systematisk tilgang til opgavehåndtering, som leder til stressfri produktivitet. Metodikkens udgangspunkt er, at man ikke skal opbevare forpligtelser og idéer i hovedet, men i stedet flytte dem til et system, man stoler på. Derefter gennemgår man systemet ofte nok til at kunne give slip på det og stole på, at man ser tingene, når man har behov for det.

Kategori:

Book et møde

Klik for at finde et tidspunkt, hvor du kan mødes med Lars.

Scroll to Top