Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

Online Begivenhed Online Begivenhed

GTD Level 1 Virtuelt 24. – 26. September 2024

september 24 - september 26

Online Begivenhed Online Begivenhed
kr.8.900,00

3 dages virtuelt kursus med Outlook Workshop

Getting Things Done

 

Vil du være mere produktiv og mindre stresset, på den nemmeste og hurtigste måde?

Få klaret flere af de rigtige ting? Få mere overblik og kontrol over alle dine forpligtelser? Lær hvordan i vores virtuelle Getting Things Done-kursus!

Dette virtuelle kursus strækker sig over 3 dage fra kl. 9-11.30 samt Outlook-workshoppen fra kl. 12-15 på dag 3. Og ligesom det fysiske kursus er det virtuelle kursus tætpakket med praktiske tips, “hands-on”-øvelser og forslag til hvordan du kan sætte GTD op på arbejdet, derhjemme og hvor du ellers måtte befinde dig. Kurset leveres af en certificeret GTD-instruktør og er designet af eksperter i virtuel undervisning, som sikrer at du får mindst lige så meget værdi fra dette kursus, som du ville have fået i vores fysiske kurser.

Velkommen til et praktisk kursus som tager udgangspunkt i arbejdsgangen i din hverdag for at lære dig de fem trin i Getting Things Done® (GTD). Du lærer den grundlæggende tankeproces for at kunne træffe klare beslutninger og håndtere alle dine forpligtelser. I kursuspakken får du desuden adgang til forudindspillede videoer, så du kan fortsætte med at lære i dit eget tempo.

Kursusmateriale gøre tilgængeligt digitalt, læs mere om kurset her.

Vi går op i kvalitet og i den bedst mulige læringsoplevelse for den enkelte. Derfor vil du på vores åbne kurser, opleve at vi har ekstra fokus herpå og være en del af en lille og eksklusiv gruppe. Dermed er der god tid til den enkelte, og du vil have de bedste forudsætninger for at opnå hurtigere og bedre læring af teknikkerne.

Der tages forbehold for om der er tilstrækkeligt med tilmeldte til kurset. Hvis der er for få, vil Vital Learning meddele herom og finde en anden dato.

Detaljer

Start:
september 24
Slut:
september 26
Pris:
kr.8.900,00

Billetter

Nedenstående antal inkluderer billetter til denne begivenhed allerede i din indkøbsvogn. Hvis du klikker på "Hent billetter", kan du redigere eksisterende deltageroplysninger samt ændre billetantal.
GTD vILT 24.-26. sept.
kr. 11.125,00
Ubegrænset

Book et møde

Klik for at finde et tidspunkt, hvor du kan mødes med Lars.

Scroll to Top