Handelsbetingelser hos GTDnordic Danmark

Generelle oplysninger

Vital Learning ApS
Vestergade 43, 1. sal
5000 Odense
CVR nr.: 39035227
Telefon: 22163289
Email: webshop@vitallearning.dk

Vital Learning har registrerede binavne ‘GTDnordic’ og ‘ProduktivDanmark ApS’. Nedenstående handelsbetingelser relaterer sig til køb i Vital Learning’s webshop, som findes på VitalLearning.dk.

Priser

Hos Vital Learning tager vi forbehold for eventuelle fejl i vores angivne priser. Endvidere forbeholder vi os ret til at ændre i priserne uden forudgående samtykke. Der tages forbehold for udsolgte og udgåede varer.

Betaling

Vital Learning modtager betaling med VISA, Mastercard og American Express. Betalingen trækkes ved købstidspunktet da webshoppen udelukkende sælger digitale produkter, som er tilgængelige for køber umiddelbart efter købet. Alle beløb er i DKK, Danske kroner og incl. moms. Der tages forbehold for prisfejl og udgåede varer.

Betaling og behandling af kortoplysninger håndteres for Vital Learning af en ekstern udbyder. Ved betaling godkender udbyders handelsbetingelser. Vital Learning modtager ingen betalingsoplysninger, kun besked om at betaling har fundet sted.

Ophavsret og licensaftale

David Allen Company, Inc. har ejendomsretten, herunder, men ikke begrænset til, ophavsretten og varemærkerettighederne til materiale købt via Vital Learning’s webshop (herefter ‘guiden’). Guiden er og forbliver David Allen Companys ejendom. Ved køb giver David Allen Company give dig, som enkeltperson, licens til at anvende dette eksemplar af guiden. Hverken du, din arbejdsgiver eller tredjepart vil opnå ejendomsret, ophavsret, varemærkerettigheder eller anden rettighed til guiden.

Det er eksempelvis ikke tilladt for dig, din arbejdsgiver eller tredjepart:
(a) at gengive guiden i nogen form eller med noget middel;
(b) at producere bearbejdede versioner af guiden;
(c) at videredistribuere eller sælge kopier af guiden til personer, der ikke har gennemført David Allen Companys kursus med støtte i guiden;
(d) at fremlægge eller fremvise guiden offentligt; eller
(e) at give andre tilladelse til at udføre noget af ovenstående.

Hvad er David Allen Companys politik i forbindelse med ophavsret?

David Allen Companys politik er at forbeholde sig eneretten til værket og at retsforfølge enhver uautoriseret brug af deres værker.

Hvad er David Allen Companys varemærkepolitik?

David Allen Companys politik er at begrænse retten til anvendelse af deres varemærker til dem selv og deres licenshavere og at retsforfølge enhver uautoriseret brug af deres værker.

Har du spørgsmål vedrørende ophavsret eller varemærker tilhørende David Allen Company eller ønsker du at få licens til brug af varemærker eller ordlyde fra David Allen Company, bedes du kontakte Lars Rothschild Henriksen fra Vital Learning på 22163289, som kan henvise til DAC’s Legal Department i USA.

Levering

Vital Learning tilstræber at sende fysiske varer dagen efter at de er modtaget, men i tilfælde af travlhed med andre aktiviteter vil nogle afsendelser først kunne sendes senest 4 dage efter ordremodtagelse. Vi sender til hele Danmark. Fragtpriser fra 49 kr. Varer vil blive leveret på leveringsadressen der angives ved bestillingen, medmindre andet er aftalt. Vi leverer ikke til udlandet (gælder også Færøerne og Grønland).

Dine varer sendes med DAO til privatadressen oplyst ved bestilling eller placeres alternativt hos nærmeste ledige udleveringssted. Opstår der problemer, kontakt da kundeservice. Din vare vil blive leveret 1-4 hverdage efter forsendelsen.

Digitale varer købt i Vital Learning’s webshop gøres tilgængelige for køber via email oplyst i forbindelse med købet.

Reklamationsret

Der gives 2 års reklamationsret i henhold til købeloven. Vores reklamationsret gælder for fejl i materiale og/eller fabrikation. Du kan få varen repareret, ombyttet, pengene retur eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation.

Reklamationen gælder ikke fejl eller skader begået ved forkert håndtering af produktet/ydelsen. Du skal reklamere i “rimelig tid” efter du har opdaget manglen/fejlen. Vital Learning vil dække returneringsomkostninger i et rimeligt omfang. Læs mere om din reklamationsret på Konkurrence- og Forbrugerstyrelsens hjemmeside.

Ved returnering, reklamationer og benyttelse af fortrydelsesretten, skal varen sendes til:

Vital Learning
Vestergade 43, 1. sal
5000 Odense C

Der modtages ikke forsendelser pr. efterkrav.

For digitale produkter forfalder returretten i forbindelse med købet.

Fortrydelsesret

Der gives 14 dages fuld returret på fysiske varer købt i vores webshop. Perioden regnes fra den dag;

  • Hvor du modtager ordren.
  • Får den sidste vare i fysisk besiddelse, når det drejer sig om en aftale om flere forskellige varer, bestilt i én ordre, men leveres enkeltvis eller af flere omgange.
  • Får det sidste parti, eller sidste del i fysisk besiddelse, når det drejer sig om aftale af levering af varer, der består af flere partier/dele.
  • Den første vare i fysisk besiddelse, når det drejer sig om regelmæssig levering af varer over en bestemt periode.

Returneringsomkostninger skal du selv afholde. Fortrydelse skal anmeldes til os senest 14 dage efter købet og fra fortrydelsen skal du senest 14 dage efter returnere forsendelsen. Meddelelsen skal gives pr. mail på info@vitallearning.dk. I meddelelsen skal du gøre tydeligt opmærksom på, at du ønsker at benytte din fortrydelsesret.

Ønsker du at sende varen retur til os, bedes du kontakte os og efter aftale sende varen til:
Vital Learning
Vestergade 43, 1. sal
5000 Odense C

Du kan ikke fortryde ved blot at nægte modtagelse af varen, uden samtidig at give tydelig meddelelse herom.

Ved køb af digitale produkter fra Vital Learning’s webshop, er der tale om levering af digitalt indhold, som leveres umiddelbart efter køb. Det er derfor ikke muligt, at afbestille købet og der er ingen fortrydelsesret på disse tjenesteydelser. Ved accept af handelsbetingelserne anerkender køber, at der ikke er nogen fortrydelsesret på disse tjenesteydelser.

Klagemuligheder

Har du en klage over et produkt, købt i vores webshop, hører vi meget gerne fra dig på mail webshop@vitallearning.dk.

Alternativt kan der sendes en klage til:

Konkurrence- og Forbrugerstyrelsens Center for Klageløsning
Carl Jacobsens Vej 35
2500 Valby
Link: www.forbrug.dk

Hvis du er forbruger med bopæl i et andet EU-land, kan du angive din klage i EU Kommissionens online klageplatform. Platformen findes her: http://ec.europa.eu/consumers/odr/

Angiver du en klage her, skal du oplyse vores e-mail adresse: webshop@vitallearning.dk

Book et møde

Klik for at finde et tidspunkt, hvor du kan mødes med Lars.

Scroll to Top