Før GTD® Fundamentet Virtuelt & Outlook Workshop

Du er kommet til denne side, da du snart deltager i kurset Getting Things Done® Fundamentet (virtuelt) og måske også vores virtuelle Outlook Workshop – vi glæder os til at have dig med i kurset! Herunder har vi samlet lidt information om Fundamentet-kurset, Outlook Workshop’en samt nogle downloads, som du får brug for til kurset.

Kort om Getting Things Done® (GTD) og kursusmaterialet

Getting Things Done® er en metode, som hjælper dig med at blive mere produktiv, mindre stresset og gør dig i stand til at være tilstede med det, du foretager dig – uanset om det er, når du fordyber dig i dit arbejde eller når du er sammen med familien.

Kursusmaterialet sendes til dig med DAO. I tilfælde af at du ikke har modtaget materialet senest fredag morgen, må du gerne kontakte os på 22163289.

 

Kursus, workshop og indhold

Dette kursus leveres over 3 sessioner. Du bør have modtaget kalenderinvitationer til disse, så du også har dem i din kalender (forudsat at den er koblet op til din mail). Vi starter sessionerne ret præcist, så kom gerne online lidt før – du finder links til deltagelse i kalenderinvitationerne.

Fundamentet-kurset

  • Session 1: Introduktion og Indsamle
  • Session 2: Afklare og Organisere
  • Session 3: Reflektere, Udføre og Afrunding

 

Outlook Workshop

Hvis du er tilmeldt vores virtuelle Outlook Workshop, så bør du også have modtaget en kalender-invitation til denne. Her gennemgår vi:

  • Opsætning og anvendelse af Outlook/Microsoft To Do som din listemanager
  • Best practice for håndtering af din kalender
  • Opsætning, strukturering og håndtering af emails (inklusive eventuelt efterslæb, uanset størrelse!)

 

Downloads inden kurset

Før kurset bedes du hente følgende software til din computer og smartphone.

Til din computer: Fundamentet
Til Fundamentet-kurset bruger vi software fra Adobe kaldet Adobe Connect. For optimal deltagelse i kurset anbefaler vi at hente deres software inden kurset.

Til din computer: Outlook Workshop
Hvis du er tilmeldt vores Outlook Workshop bedes du også hente Zoom, som giver os mulighed for break-out rooms til håndtering af individuelle spørgsmål.

Til din smartphone
Med Fundamentet-kurset følger et forstærket indlæringsforløb kaldet 5 trin i GTD®, som leveres gennem app’en Mindmarker. Vent gerne med at bruge app’en, du modtager en aktiveringskode i kurset.

Download her: Windows / Mac

Download Zoom her

Download her: iPhone / Android

Vi glæder os til at se dig online og hvis du har nogle spørgsmål inden da, er du meget velkommen til at kontakte os – du finder kontaktinformationer på din GTD® Trainer i mailen, hvor du fandt dette link.

Bonus-tip! Brug gerne headset i kurset, så der ikke opstår ekko når du stiller eventuelle spørgsmål.

Book et møde

Klik for at finde et tidspunkt, hvor du kan mødes med Lars.

Scroll to Top