Få Tingene Gjort kan nu lånes i eReolen (gratis)

Vi har fornylig modtaget den gode nyhed om, at Få tingene gjort nu kan lånes (gratis) hos eReolen!

Få tingene gjort er den danske oversættelse af Getting Things Done-bogen fra 2015, som gennemgår alle teknikkerne fra GTD. Og som før nævnt er vi glade for at kunne bemærke, at terminologien i bogen (fx oversættelsen af de 5 trin) er afstemt med vores artikler og indholdet i vores seminarer og foredrag.

Både som lydbog og e-bog

Få tingene gjort findes både som e-bog og lydbog hos eReolen. Hvis du har mulighed for frit at vælge, anbefaler vi e-bog-udgaven. Bogen er skrevet som en praktisk guide til at komme i gang med GTD – e-bogen er derfor mere praktisk, da du typisk vil have behov for at skifte mellem at læse et afsnit og foretage dig noget.

Uanset hvad du foretrækker, så finder du begge udgaver her!

Vi har ikke selv hørt lydbogen endnu, men har hørt godt om den. Opdatering: Vi har nu hørt fra flere, som desværre fortæller at den danske lydbog ikke er af samme standard som den originale udgave. Derfor vil vi varmt anbefale, at du vælger e-bogen om muligt. Lydbogen kan måske bruges til gen-læsning når man har brug for en genopfriskning af principperne. Uanset hvad du vælger, så finder du begge udgaver her!

Tip! Vi er ikke involveret i oversættelsen, men anbefaler også gerne den fysiske udgave af bogen. De fleste GTD’ere læser bogen flere gange, så det er fint at have sin egen fysiske udgave til at kunne lave sine egne noter og æsel-ører i…

Book et møde

Klik for at finde et tidspunkt, hvor du kan mødes med Lars.

Scroll to Top