De første 6 måneder af 2017

I GTD laver vi en Ugentlig Gennemgang, men nogle gange er det godt at tage et ekstra skridt tilbage. At se tingene fra et lidt højere perspektiv, en lidt længere tidshorisont. Specielt det forgangne halvår har for GTDnordic indeholdt mange gode artikler om GTD, spændende podcasts og et par ekstra populære egne artikler. Herunder finder du de bedste i hver kategori.

 

Artikel i Elektronista

GTDnordic fandt vej til flere medier og mest besøgt var artiklen, som beskrev lidt af vores arbejde med blogger/foredragsholder/radiovært Christiane Vejlø. Derudover gjorde eksempelvis Business Fyn også plads til historier om både GTDnordic og GTD med artiklerne Ryd op i dit arbejdsliv og få mere tid og Få styr på indbakken.

Work.flow med Anders Høeg Nissen

Den øgede interesse for GTD har bestemt også vist sig i antallet af podcasts, hvor GTD har været emne. Ud fra lytter-feedback var vores bedste afsnit Lars’ samtale med Anders Høeg Nissen, tidligere P1/Harddisken, i hans nye podcast kaldet work.flow.

Udover dette afsnit var GTD også hovedemne i hele 3 andre podcasts: MindCastMy Daily Grind og Solopreneurcast. Vi har fået meget god feedback på flere af disse og kan allerede nu bekræfte, at der kommer flere efter sommerferien.

3 tips til vore egne bedste artikler

Antallet af besøg på GTDnordic.dk steg med over 50% og specielt 3 artikler har skilt sig ud fra de andre, målt på besøgende. Her er de 3 mest læste artikler fra første halvår af 2017:

  1. 3 tips til at få hjernen med på sommerferie
  2. Er indbakken fuld? Lær den simple teknik til at få styr på den
  3. Filteret i hjernen, der bestemmer hvordan du oplever verden

Resten af 2017 tegner til at blive endnu mere spændende og vi glæder os til at skrive flere artikler til jer! Og som altid, hvis I har nogen spørgsmål, så skriv endelig til os.

Du kan desuden finde ovenstående og tidligere presseomtale her.

Book et møde

Klik for at finde et tidspunkt, hvor du kan mødes med Lars.

Scroll to Top