GTD Fundamentet-seminaret: Nu på dansk!

Indtil i dag har GTDnordic udover personlig rådgivning tilbudt dagsseminaret GTD Fundamentals. Dette er et dagsseminar, som er udviklet af firmaet bag GTD i samarbejde med de bedste i verden. I Danmark leveres seminaret på engelsk af certificerede trainers og det giver deltagerne den absolut bedst mulige start på at mestre workflowet i Getting Things Done® (GTD).

Vi er glade for at kunne dele med jer, at vi nu for første gang i Danmark også kan tilbyde GTD Fundamentet! Seminaret er indholdsmæssigt identisk med det engelske, blot oversat til dansk, og vi har gjort rigtig meget ud af, at oversættelsen af alt kursusmaterialet (arbejdsbøger, undertekster til videoer m.m.) ikke kan blive bedre. Forlaget er desuden i fuld gang med oversættelse af Getting Things Done-bogen (fra 2015), men på nuværende tidspunkt bliver det den engelske udgave, som seminardeltagerne modtager.

Du kan se mere om seminaret her og vi glæder os meget til at levere det ude hos de danske virksomheder. I den nærmeste fremtid forventer vi derudover også, at vi får fastlagt en dato klar for vores første åbne seminar i 2016. Hvis I er interesserede i et dagsseminar og/eller gerne vil have besked om de åbne seminarer, er I meget velkommen til at kontakte os.

 

Book et møde

Klik for at finde et tidspunkt, hvor du kan mødes med Lars.

Scroll to Top