Getting Things Done® (GTD) podcast fra Vital Learning (tidl. GTDnordic)

Mange mennesker bruger podcasts til at lære noget nyt, så vi er glade for at dele vores tanker, tips og råd med dig gennem vores GTD-podcast! For at vedligeholde og understøtte din egen GTD-praksis er regelmæssig refleksion og revision vigtig. Denne podcast er et af vores tilbud til at hjælpe dig med at gøre netop det.

Vi underviser i GTD metodikken i hele Norden, så vi har derfor valgt at optage vores podcast på engelsk. På denne måde kan så mange mennesker som muligt nyde det. I podcasten fortæller vi om, hvad GTD er, vi deler tips og råd med dig, vi har spændende gæster og meget mere.

Se video versionen

Se oversigt over alle afsnit her.
Til nogle af de seneste afsnit er der også video.

Vi anbefaler også, at du abonnerer på Lars Rothschild Henriksens Youtube-kanal.

Abonner på podcasten

Lyt og abonner på podcasten, så du kan være sikker på, at du ikke går glip af et afsnit. Du er velkommen til at kontakte os med dine spørgsmål og feedback på afsnittene, vi vil meget gerne høre fra dig! Skriv også gerne en anmeldelse, der hvor du finder dine podcasts.

Andre ressourcer
Har du lyttet til alle afsnittene og vil du lære mere om at få tingene gjort? Læs vores gratis artikler, skrevet af certificerede GTD-instruktører. Følg også gerne den officielle GTD podcast, det kan varmt anbefales!

Har du en iPhone og ser denne side på en pc/Mac? Åbn kamera-appen på din iPhone og ret kameraet mod denne kode – og tryk øverst på skærmen, når du får et “Åbn apple.co i Safari”. Dette åbner automatisk Apple Podcasts, og du kan klikke på Abonner eller lytte til individuelle episoder.

qr-kode-podcast-itunes.png

Book et møde

Klik for at finde et tidspunkt, hvor du kan mødes med Lars.

Scroll to Top