GTD Ambassadører

Du finder GTD’ere overalt i Danmark, ligesom i resten af verden – lige fra enkeltmandsvirksomheden til topledere i landets største virksomheder.

 Herunder er nogle få eksempler på, hvordan de hver især har glæde af Getting Things Done®.

Både min chef og jeg bruger Getting Things Done. GTD er et essentielt værktøj i vores samarbejde og eksempelvis vores Ugentlig Gennemgang, som ligger i forlængelse af hinanden, har en tydelig synergi-effekt for vores fælles produktivitet.

BETINA OSANDER
Executive Assistant to Vice President hos Global Operations at Mærsk Line

I en travl hverdag er GTD blevet uundværligt for mig. Nemt og enkelt fik jeg struktur på tingene, og er nu ikke længere nervøs for at glemme noget. ALT ud af hovedet, en ugentlig gennemgang, sværere er det faktisk ikke! Det er både let og brugbart, og jeg kan slet ikke undvære det.

Per Pedersen
Partner i Relationsfabrikken

Getting Things Done gav mig værktøjet til at eksternalisere information, sætte denne i struktur og agere velovervejet og velvalgt i fuld tillid til at intet går tabt. Friheden ved ikke at have andet i tankerne end opgaven i nuet er uhyre kraftfuld.

Dennis Snitgaard
Product Management and Marketing hos Siemens Games Renewable Energy

martin-christensen-pfu2wqt7gds77a0ncsi6lm2tjqf4m9cdhuz1wfz0zc

GTD-principperne giver struktur til at navigere mig helskindet i mål med dagligdagens mangfoldige muligheder og udfordringer. Når jeg i perioder har følt mig presset og på dybt vand, så har det givet en uvurderlig ro, at have redskabet der genfinder overblik og kontrol.

Martin Christensen
Senior Business Consultant hos IFS Danmark

Thomas-Bentzen-pfu2w56x36yls8w1v15ri9j7vvdop7yjqvyvv2v2yg

Gennem mit arbejde som test konsulent og testautomatiserings ekspert har jeg tit aktive projekter hos forskellige kunder samtidigt. GTD hjælper mig med dels at jonglere den store mængde opgaver samt at kunne fokusere på den enkelte kunde når jeg arbejder for dem.

Thomas Bentzen
Teknisk Test Konsulent hos Q Nation

Efter flere år i det danske og udenlandske GTD miljø, har jeg set GTD anvendt af mange forskellige folk. Lige fra kunstnere, ledere, hjemmegående, IT folk og selv en astronaut. GTD er blevet brugt til at holde styr på deres liv, samtidig med at give mulighed for at udfolde passion og potentiale.

Jens Hynne Petersen
Selvstændig Projektleder

97% af vores kursusdeltagere vil anbefale kurserne til andre
97%
99% vil anbefale vores instruktører til andre
99%

Book et møde

Klik for at finde et tidspunkt, hvor du kan mødes med Lars.

Scroll to Top