Mindmarker - forstærket læring

Opfølgning og læring i Mindmarker
Hvordan omsætter man ny viden til praksis – på kortest mulig tid?

Har du nogensinde været på kursus og været både inspireret og motiveret til forandring, men mistede gnisten, med det samme du mødte hverdagen igen? Eller har du oplevet, at gode intentioner og spændende fremtidsplaner ikke kan måle sig med tidspresset i en travl hverdag?

Vi samarbejder med Mindmarker, så du kan gentage og forstærke det, du har lært som kursist. Det kan du gøre via en mobilapp eller i browseren. Du får serveret opgaver, videoklip og rykkere på det rigtige tidspunkt, så viden forstærkes og fastholdes. Derudover får du adgang til et omfattende ressourcebibliotek med artikler, videoer og andet støttemateriale relateret til det kursus, du har deltaget i.

Dette er noget af det, der gør Mindmarker så effektiv:

  • Forskningsbaseret: Forstærkningslæring i intervaller er bedre end skippermetoden.
  • Mikrolæring: Korte beskeder/opgaver gør det muligt at gennemføre programmet selv i en travl hverdag.
  • Adaptiv: Opfølgningsprogrammet kan sende opgaver og påmindelser tilpasset den enkelte deltagers udfordringer.

    Med Mindmarker vil du opleve, at du lærer bedre og hurtigere, så du kan opleve den fulde effekt af at få tingene gjort i din hverdag, både på arbejdet og derhjemme.

“Jeg ville anbefale kurset bare for Mindmarker-delen!”

Vil du læse mere om MindMarker og deres metode til opfølgning og styrkelse af læring, kan du besøge deres hjemmeside.

Ofte stillede spørgsmål

Svar: Du vil få opfølgning i 15 uger efter kurset.

Svar: Nej. Opgaverne, videoerne og påmindelserne, som du får tilsendt, kan som regel fuldføres på under 1 minut, og du får ca. 3 påmindelser i ugen. Derudover skal du selvfølgelig sætte tid af til at øve dig i det, du har lært på kurset, men Mindmarker hjælper dig godt i gang.

Svar: Nej, alle vores heldagskurser leveres med et opfølgningsprogram i MindMarker. Vi ønsker, at det lykkes dig at adoptere og implementere Getting Things Done, og er overbeviste om, at et sådant opfølgningsprogram er absolut nødvendigt.

Svar: Det vælger du selv. I første omgang er det kun kursusholderen, der kan se dine svar, og du kan bede om at få tilsendt en kopi af disse. Du kan også anmode om, at dine svar slettes i overensstemmelse med vores privatlivsregler.

Ja, vores instruktører har adgang til en række rapporter, der viser, hvordan deltagerne i programmet har det. Disse kan igen bruges til at skræddersy videre opfølgning for en afdeling eller enkeltpersoner, hvis det ønskes.

Book et møde

Klik for at finde et tidspunkt, hvor du kan mødes med Lars.

Scroll til toppen