GTD Level 1 Virtuelt & Outlook Workshop


Har du lyst til at blive mere effektiv når du er på arbejde? Arbejde smartere og få klaret flere af de rigtige ting med et knivskarpt overblik? Måske komme lidt hurtigere frem i karrieren?

Det bedste online kursus-forløb jeg har deltaget i!

Denne live virtuelle udgave af GTD level 1 strækker sig over 3 dage fra 9-11.30 og er ligesom det fysiske kursus tætpakket med praktiske tips, “hands-on”-øvelser og forslag til hvordan du kan sætte GTD op på arbejdet, derhjemme og hvor du ellers befinder dig. Kurset leveres af en certificeret GTD Trainer og er designet af eksperter i virtuel undervisning, som sikrer at du får mindst lige så meget værdi fra dette kursus, som du ville have fået i vores fysiske kurser.

Et virkelig godt kursus! Og at materialet fordeles over 3 dage betyder, at man får bedre mulighed for at forstå og afprøve de enkelte trin.

Super spændende og relevant kursus. Selv om jeg i forvejen er GTD-bruger, var der masser af gavnlige gentagelser af ting, jeg tidligere har lært, men også masser af ny viden til at få optimeret mit GTD-system.

Udbytte

  • Lær at mestre workflowet gennem de fem trin i GTD: Indsamle, Afklare, Organisere, Reflektere og Udføre
  • Tag klare beslutninger omkring alle ting i din verden
  • Etabler en grundlæggende skabelon til dit eget GTD-system, som du kan udbygge og tilpasse din verden
  • Lær hvordan du regelmæssigt opnår Inbox Zero
  • Skab overblik ved at organisere dine projekter og tilhørende næste handlinger
  • Lær hvordan du minimerer prokrastinering (overspringshandlinger)

Fordele ved kurset

Gennem hands-on-øvelser, gruppeøvelser og Trainerens demonstrationer får du alt, hvad du har brug for, til at kunne arbejde med de grundlæggende dele af GTD. Du vil under kurset udarbejde en skabelon til dit eget GTD-system, som du direkte kan arbejde med i din dagligdag og tilpasse fremadrettet.

Kurset var rigtig godt skruet sammen og leverede i den grad varen. Undervisningsmaterialet er fremragende og formidlingen bliver leveret med stor indlevelse.

Mindmarkers til forstærket indlæring

Du kommer rigtig godt i gang med GTD i kurset, men GTD handler om vaneændringer og det tager tid! Derfor inkluderer alle Fundamentet-kurser et Mindmarker-forløb, 5 trin i GTD, hvor du over 16 uger får løbende hjælp til at etablere vanerne.

Mindmarker Danske Screenshots

Typisk 2-3 gange om ugen vil du via app’en (eller mail) få besked, som hjælper dig på vej – tips og tricks, videoer, selv-evalueringer, nyt kursusmateriale som nu vil hjælpe dig. Et forløb designet til at hjælpe dig på de rigtige tidspunkter, udarbejdet i samarbejde med Mindmarker som er blandt de bedste i verden til forstærket indlæring.

Jeg ville anbefale kurset bare for Mindmarker-delen!

Med Mindmarker-app’en følger desuden en masse ekstra kursusmateriale, som du har adgang til i 12 måneder efter kurset. Hvis du har kolleger i andre lande som også har deltaget/deltager i kurset, så kan I forvente samme forløb i Mindmarker (alle nordiske sprog understøttes).

Nyt i 2021: Virtuel Outlook-workshop

Hvis du er Outlook-bruger, så anbefaler vi varmt at deltage i vores nye virtuelle Outlook-workshop. Skræddersyet til deltagere i det virtuelle kursus tilbyder vi nu at guide dig igennem, hvordan du bruger Outlook/Microsoft To Do som dit GTD-system.

  • Opsætning og anvendelse af Outlook/Microsoft To Do som din listemanager
  • Best practice for håndtering af din kalender
  • Opsætning, strukturering og håndtering af emails (inklusive eventuelt efterslæb, uanset størrelse!)

Denne workshop tilbydes i forlængelse af kurset fra kl. 12:00-15:00 på kursets sidste dag og i workshoppen får du tilsendt vores GTD & Outlook® Setup Guide. Vi er desuden stolte af, at Microsoft henviser til GTD i deres best practices i Outlook.

Tilmeld dig nu

Herunder finder du kommende planlagte virtuelle kurser fra Vital Learning.

GTD Fundamentet (virtuelt) med Outlook Workshop

Deltagelse i det virtuelle kursusforløb inklusive Outlook Workshop koster 8.900 kroner + moms. Workshoppen er rettet mod Outlook på Windows, Mac-brugere kan få tilsendt en digital version af Setup Guide til Outlook på macOS.

 

Andre muligheder

Book et møde

Klik for at finde et tidspunkt, hvor du kan mødes med Lars.

Scroll til toppen